Skip to main content Skip to footer

Porselein - Bestek - Glaswerk - Servetten

Wijnglazen rendement rekenvoorbeeld

Rekenvoorbeeld geharde wijnglazen met gegraveerd logo.

Natuurlijk wil elke horecaondernemer een zo hoog mogelijk rendement op zijn wijnverkoop. Het 35 cl wijnglas van De Vries Servies met het logo op 14 cl zorgt er voor dat je gegarandeerd 5 glazen uit een wijnfles haalt.

6 wijnglazen uit de fles

Je kunt je rendement nog verhogen door voor het 27 cl glas uit dezelfde lijn van De Vries Servies te kiezen. Als je de schenkmaat van het logo dan door ons laat graveren op 12 cl en schenkt op 12,5 cl haal je zelfs 6 glazen uit de fles; 6 x 12,5 cl is immers 75 cl.

Dit kan een besparing opleveren van duizenden euro’s per jaar op de inkoop van wijn.

 

Rode en witte wijn

Traditioneel wordt voor rode wijn een groter glas gebruikt dan voor de witte wijn. Veel horecaondernemers kiezen tegenwoordig voor 1 soort glas, in de meeste gevallen valt de keuze op het 35 cl glas van De Vries Servies. Je kunt natuurlijk ook het 35 cl voor rode en het 27 cl glas voor witte wijn gebruiken. Sommige horecaondernemers kiezen zelfs voor het 45 cl.glas als rode wijnglas en gebruiken het 35 cl. glas als witte wijnglas.

Proefdruk wijnglas met logo

Wil je alvast een proefdruk op ware grootte?. Stuur dan een logo in een EPS of Vector bestand via het bestel formulier en geef aan welke maat glas (27, 35 of 45 cl) je wil laten graveren. Binnen enkele dagen ontvang je per mail een proefdruk. Dit is helemaal gratis!

Wij nemen vervolgens contact met je op over de juiste plaatsing van het logo en de overige voorwaarden voor het graveren van het unieke glas van De Vries Servies in je huisstijl.