Skip to main content Skip to footer

Porselein - Bestek - Glaswerk - Servetten

Wijnglazen met logo graveren

Herkenbaarheid van wijnglazen graveren met logo

Het logo op wijnglazen graveren van uw bedrijf bevordert de herkenbaarheid. Zelfs als uw bedrijf al grote bekendheid geniet, draagt het bij aan de promotie van uw merk.

 

Wijnglas met gegraveerd logo als visitekaartje en stijlelement.

 

Wat is nu leuker dan je logo inzetten bij je bedrijfsvoering.? Elke wijndrinker in je café, restaurant of zaal ziet het beeldmerk op zijn of haar wijnglas staan! En zo wordt het wijnglas gebruikt als visitekaartje van je horecagelegenheid.

Wijnglazen graveren in plaats van bedrukken

De Vries Servies biedt de unieke mogelijkheid om je logo permanent op je wijnglas te graveren. Dit betekent dat het er niet meer afgaat of minder goed zichtbaar wordt. Ook na duizenden wasbeurten in de vaatwasser of glazenspoelmachine vervaagt het logo niet. Dit is  een belangrijk voordeel ten opzichte van het drukken van een logo op een glas. Bij deze decoratietechniek is de kans groot dat na verloop van tijd het logo minder goed leesbaar wordt of zelfs helemaal verdwijnt van het glas.

Wijnglazen in de vaatwasser met logo

Het wijnglas kan zonder problemen in de vaatwasser worden gezet. Wel adviseren we hiervoor een vaatwaskorf te gebruiken in de juiste maatvoering. Ook in de glazenspoelmachine kunnen de wijnglazen met logo van De Vries Servies zonder problemen worden verwerkt. Dus de wijnglazen die zijn gegraveerd kunnen "gewoon" schoon worden gemaakt!

Wijnglazen graveren proberen?

Bestel een wijnglas proefdruk!

De Vries servies verwerkt het logo van uw bedrijf in een afbeelding van het wijnglas zodat u een goed beeld krijgt van het te bestellen wijnglas. In overleg is het mogelijk, om tegen kostprijs, een echt wijnglas te voorzien van uw logo mocht u nog steeds twijfelen na het zien van de proefafbeelding.

Wil je alvast een wijnglas proefdruk op ware grootte?

Stuur dan een logo in een EPS of Vector bestand via het online formulier en geef aan voor welke maat wijnglazen (27, 35 of 45 cl) je proefdruk wil ontvangen. Binnen enkele dagen ontvang je per mail een proefdruk. Dit is helemaal gratis!

 

Wijnglazen graveren contact

Wij nemen vervolgens contact met je op over de juiste plaatsing van het logo en de overige voorwaarden voor het graveren van het unieke glas van de Vries Servies met het logo. Het de Vries Servies gehard wijnglas is uit voorraad leverbaar in 45, 35 en 27 cl.

 

Wijnglazen graveren proberen?

Bestel een proefdruk van het wijnglas met logo.