Skip to main content Skip to footer

Porselein - Bestek - Glaswerk - Servetten

Wijnglazen logo als schenkmaat

Schenkmaat wijnglas 35 cl. van De Vries Servies

Het glas van De Vries Servies uit de begeleidende film is bij uitstek geschikt om je logo te gebruiken als schenkmaat. De totale inhoud van dit glas is 35 cl: dat wil zeggen, als je het glas tot de rand toe vol schenkt. Dit doet natuurlijk niemand.

Maar het is voor iedereen lastig om ‘op gevoel’ een mooi glas wijn te schenken, zonder dat de klant het idee krijgt dat hij te weinig in zijn of haar glas heeft. Of, erger nog: dat zijn buurman of buurvrouw meer wijn heeft.

 

Schenkmaat

Dit probleem is eenvoudig op te lossen. Je zet het logo van je bedrijf in als schenkmaat. Het 35 cl glas van De Vries Servies leent zich hiervoor bij uitstek, ook wanneer je een wat groter logo hebt, zoals Paviljoen Overdiep is er genoeg ruimte beschikbaar om dit mooi tot zijn recht te laten komen. Door het logo krijgt het glas extra uitstraling.

Wijnglas 15cl. of 14 cl.

Natuurlijk kan iedereen horecaondernemer zelf bepalen wat hij of zij als schenkmaat wil hanteren. Een algemene richtlijn is de schenkmaat op 14 cl. te houden. Dit doet Paviljoen Overdiep ook. De tekst OVERDIEP, middenin het logo, staat gegraveerd op 14 cl. Als je iets hierboven schenkt, zoals in de begeleidende film schenk je 15 cl. Dan haal je dus 5 glazen uit de fles. Immers: 5 x 15 = 75 cl (de inhoud van de meeste wijnflessen). Je schenkt zo een royaal glas wijn en haalt toch een prima rendement!

 

En het belangrijkste: een tevreden gast in je restaurant!

Wijnglazen graveren proberen?

Bestel een proefdruk van het wijnglas met logo.