Retap waterfles

Retap 500 ml waterfles

Retap staat voor: Refilling with Tapwater. De Retap waterflessen worden in Denemarken geproduceerd volgens een duurzame en milieubewuste filosofie.  

Voordelen van de Retap fles: 

  • De Retap fles is gemaakt van vrijwel onverwoestbaar glas met garantie op breuk
  • Het breukvaste borosilicaatglas geeft geen smaakoverdracht, in tegenstelling tot kunststof waterflessen.
  • Het materiaal bevat geen weekmakers of andere schadelijke stoffen.

 

Bestel een proefdruk

 

 

Gezondheid, Hygiëne en Corona

Dagelijks 1,5 tot 2 liter water drinken is belangrijk. Het dient als bouwstof, transportmiddel, oplosmiddel en het houdt ons lichaam op temperatuur. Met de hippe Retap waterfles wordt dit heel eenvoudig. Bij iedere waterkraan kan de fles onbeperkt worden gevuld.

De flexibele dop is lekdicht en kan in allerlei kleuren worden geleverd. Daardoor is gemakkelijk te onthouden welke fles van uzelf is. Hierdoor is de kans op overdracht van het Coronavirus of andere besmettingen te verwaarlozen.

 

Milieubewuste waterfles

De Retap waterfles zorgt voor een afname van de hoeveelheid wegwerpplastic in de wereld. Uit de fles kan immers oneindig lang water worden gedronken. En er worden bij de productie geen schadelijke stoffen gebruikt. Zo levert het drinken uit de Retap fles een bijdrage aan het terugdringen van de hoeveelheid plastic in de wereld.

 

Lees meer over de duurzame Retap Waterfles

 

 

Retap waterfles graveren

Juist vanwege zijn duurzaamheid is de Retap waterfles bij uitstek geschikt als reclamedrager. De Vries Servies kan uw Retap fles graveren met uw logo en/of tekst. Het grote voordeel van graveren ten opzichte van bedrukken is dat het logo nooit zal vervagen. Het blijft permanent op de Retap fles zichtbaar ook na veelvuldig wassen in de vaatwasser.

 

Lees meer over de Retap Waterfles met logo

 

 

Aanbieding Retap 500 ml met logo

De Vries Servies heeft de 500 ml Retap waterfles in de aanbieding: van €16,50 voor €13,95 met dop in kleur naar keuze. Vanaf 84 stuks worden de flessen zelfs GRATIS voorzien van een logo en/of tekst.

 

Vraag uw proefdruk aan

Bent u benieuwd hoe de Retap waterfles er met uw logo uit komt te zien? Stuur dan een logo in een EPS of Vector bestand via het online formulier. Binnen enkele dagen ontvangt u per mail een proefdruk. Dit is helemaal gratis!

  

Bestel een proefdruk