Skip to main content Skip to footer

Porselein - Bestek - Glaswerk - Servetten

Non-food voor Professionals

De Vries Servies

Non-food voor Professionals

De Vries Servies

Horeca servetten

De klassieke horeca servetten

De klassieke horeca dekt over het algemeen de tafels nog compleet in met linnen tafellakens en servetten. Lang niet overal is dit echter nodig. Een mooi gevouwen servet kan voldoende zijn om uw tafel kleurig aan te kleden, eventueel in combinatie met een tafelloper in dezelfde kleur.

 

Top kwaliteit -  professioneel - Betaalbaar - Snelle levering - Bedrukken eigen logo

Sfeervolle servetten, maken de tafelaankleding compleet

Jan de Vries, expert in professioneel horeca servies.

Linnen Horeca servetten

100% katoen

Strijken, wassen en vouwen. Dit vinden de meeste restauranthouders het grootste nadeel van linnen servetten. De traditionele linnen servet, gemaakt van 100% katoen biedt optimaal comfort voor de bezoeker van uw restaurant. Linnen servetten zijn te verkrijgen in allerlei uitvoeringen, eventueel met bijpassende lopers en/of tafelkleden.

 

Traditioneel en sfeervol

Linnen look horeca servetten

Airlaid horeca servetten

Wegwerp (disposable) horeca servetten zijn er in diverse soorten en maten. Uitgevoerd in een zware kwaliteit airlaid zijn deze soms nauwelijks van linnen te onderscheiden. De airlaid servetten van de Vries servies zijn leverbaar in diverse kleuren en met verschillende uitvoeringen, net als de bijpassende lopers.

Airlaid horeca servetten lenen zich bij uitstek voor het bedrukken met eigen logo. Op elke positie van het servet kan uw logo worden afgedrukt. Bel of mail voor een scherpe offerte!Bedrukt of onbedrukt, niet van echt te onderscheiden

Linnen horeca servetten van de Vries servies!

Jan de Vries, expert in professioneel horeca servies.

Papieren horeca servetten

40 x 40 cm of 33 x 33 cm zijn de meest voorkomende formaten van de gebruikelijke papieren horeca servetten. Als onderzetter wordt vaak gekozen voor een 25 x 25 servet. Standaard zijn alle papieren servetten uitgevoerd in tweelaags tissue papier. Vraag naar een offerte, De Vries Servies kan u altijd een scherpe prijs bieden.

 

Meer uitstraling met servetten bedrukt met uw eigen logo

Bestekzakjes

Een bestekzakje of een pochette is niet meer dan een soort enveloppe met daarin een gevouwen papieren servet. In de luxere pochette zit vaak een airlaid servet.

Het grote voordeel van bestekzakjes is dat het servet niet hoeft te worden gevouwen. Mes en vork passen precies in het bestekzakje, zodat u snel de tafel kunt indekken.

Bekijk ons aanbod horeca glaswerk

Klassiek, modern of elegant, passend bij elke sfeer

Jan de Vries, expert in professioneel horeca servies.