Bestek

​Een driedubbele rij fraai zilveren bestek op een damasten tafellaken of een simpel steakmes en steakvork op een gevouwen papieren servet; het zal u duidelijk zijn dat de keus voor het bestek op uw tafel een belangrijk onderdeel vormt van de sfeer in uw restaurant. Tussen deze twee uitersten zijn er nog talloze mogelijkheden om een mooi horecabestek in te dekken, aansluitend bij de sfeer van uw restaurant. Hier volgen enkele opties:

 

Interesse in bestek, neem contact met ons op

Lazzo

Het Lazzo bestek van het Franse merk Chef & Sommelier heeft een klassieke uitstraling. Het design is strak, zonder decoraties waardoor het eenvoudig te onderhouden is. Van alle soorten horecabestek heeft dit bestek de hoogste hardheid. Daardoor heeft het een hoge krasbestendigheid. De onderdelen in de Lazzo serie zijn zeer uitgebreid: van een thee- en koffielepel tot en met een klassieke serveervork of een vismes. Verder hebben alle items van Lazzo een dikte van maar liefst 4 mm. Er ligt dus echt iets op tafel als u indekt met dit bestek.

Ezzo

Een moderne variant van dezelfde fabrikant is het bestek Ezzo. Ook op dit bestek zijn geen decoraties aangebracht. Het is zo duurzaam als Lazzo en maar liefst 5 mm. dik. Vooral in een modern interieur komt Ezzo goed tot zijn recht. De Ezzo collectie is bijna net zo groot als Lazzo. Alle onderdelen zijn per 12 te bestellen of na te bestellen.. Het is dus niet nodig om een complete serie aan te schaffen.

Stresa

De Vries Servies is ook leverancier van Pintinox horecabestek. Ook deze fabrikant biedt een uitgebreide range aan bestek soorten. Stresa bijvoorbeeld, is een mooi, stijlvol dessin voor een scherpe prijs. Net als de bovengenoemde bestekken is Stresa uitgevoerd in 18/10. Dit geeft aan dat in het bestek 18% chroom en 10% nikkel is verwerkt. Vooral dat laatste is belangrijk. In tegenstelling tot 18/0 bestek, waar geen nikkel in is verwerkt is 18/10 bestek vaatwas bestendig. Ook blijft dit horecabestek veel langer mooi.

Doria

Een geheel andere uitstraling geeft het Doria bestek van de fabrikant Eternum. Dit gesmede horecabestek zorgt voor een rustieke, landelijke sfeer op uw tafels. Het fijn gekartelde steakmes in de Doria collectie maakt dit bij uitstek geschikt voor bistro’s en steakhouses.

 

Interesse in bestek, neem contact met ons op